Automate your Marketing
with Womplify




 
munie's FotoPage
Lilypie 2nd Birthday Ticker
By: munie naufal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 4-Apr-2010 05:42 Email | Share | | Bookmark
Abg n Adik

-Salam...lamanya fp ni tak berupdated,ibu busy ngan mcm2..keja la,anak2 la n bisnes skit2..ibu ada wat bisnes handbag online kecil-kecilan je.
-Sesape yg berminat ngan handbag COACH ORIGINAL,price berpatutan bleh cash,ansuran n kutu..sila ke http://coachlover82.blogspot.com..
-Price cheaper compare to Coach Butik sbb amik direct from US...
-ni gmbr latest my 2 hero..tgh get ready nak mandi..







Friday, 5-Mar-2010 04:17 Email | Share | | Bookmark
++Aqil Fawwaz blk Labuan++



**stok susu Aqil**






















Friday, 5-Feb-2010 04:35 Email | Share | | Bookmark
++Cukur Rambut Aqil Fawwaz++

Date: 30 January 2010
Venue: Rumah Tok Kiah
Menu: Pulut kuning + Rendang ayam












Wednesday, 6-Jan-2010 02:48 Email | Share | | Bookmark
Ahmad Aqil Fawwaz Bin Mohd Syafiq Hafifi

Introducing my 2nd little prince....

Name: Ahmad Aqil Fawwaz Bin Mohd Syafiq Hafifi
Date of Birth: 2 January 2010(Saturday)
Time: 2.59 pm
Weight: 3.22 kg
Place of Birth : Hospital Sultan Abd. Halim Sg Petani,Kedah


**2 jam lps kuar dr perut ibu...**






**posing dulu sblm discaj...doc O&G kat situ exclasmate ibu la,lelaki plak tu..minta doc lain wat VE..malu la..kwn sendiri...**


**abah mithali..ye ke??**




**abg saaayang adik..kejap2 nak cium baby je**


**muka ibu minyak giler penangan minyak urut mak cik som..**






Saturday, 12-Dec-2009 07:31 Email | Share | | Bookmark
Pesta Pulau Pinang 2009

++sementara nak tgg deliver baby ni asyik jln je,coz dah lama tak pegi pesta penang ni,so ibu pun ajak la abah g utk hilang kempunan hehehe!!!
++jln la jugak pusing2 w/pun tak bape larat nak jln..
++gmbr pun tak byk yg snap..








[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net